művész


Zentai  Károly

Zentai Károly

Zongoraművész.

1996-ban diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem zongora szakán Némethy Attila és Kemenes András növendékeként. Mesterei között tudhatta Gulyás Mártát és Rados Ferencet, akiknél kamarazenével foglalkozott. 1997-től két évet töltött az USA-ban, ahol az Illinois State University-n Mester diplomát szerzett Módos Gellért osztályában zongoraművész szakon. (MMA).…

 Tovább

Aktuális programok


DUO KLAVI-ART - DKA 25

Benczúr Ház Kulturális Központ

Bizják Dóra és Zentai Károly zongoraművészek jubileumi négykezes koncertje

Zongoraművész.

1996-ban diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem zongora szakán Némethy Attila és Kemenes András növendékeként. Mesterei között tudhatta Gulyás Mártát és Rados Ferencet, akiknél kamarazenével foglalkozott. 1997-től két évet töltött az USA-ban, ahol az Illinois State University-n Mester diplomát szerzett Módos Gellért osztályában zongoraművész szakon. (MMA).

1996 óta aktív résztvevője a magyarországi zenei életnek. A kamarazenei és nagy zenekari koncertek mellett egyik fő tevékenysége a négykezes és két zongorás irodalom megismertetése, amelyet állandó partnerével, Bizják Dóra zongoraművésszel Duo Klavi Art nevű formációjuk tagjaként számos alkalommal mutatta be külföldön, országszerte és a Magyar Rádió élő és felvett műsoraiban egyaránt. Művészeti vezetőként több éve épít jó közönségkapcsolatot a klasszikus zene megismerésének élő szóval kiegészített műsorain keresztül. A szisztematikusan felépített zenei sorozatok a négykezes repertoár mellett számtalan szóló és kamaraprodukción keresztül építi és fejleszti az egyre növekvő számú közönség ízlését és a klasszikus  zene iránti szeretetét. Az éves programok fontos részét képezik a gyermekeknek szóló matinék, amelyek segítik a következő generáció zenéhez való kötődését.

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!